kifisiapress.gr
ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΗΦΙΣΙΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μοντέρνα μεζονέτα στην Nέα Κηφισιά

6b9dcc332e1a474296fed765d0d2194b
Κοινοποίηση

Η Κηφισιά είναι ένα πανέμορφο και ιστορικό προάστιο στα βόρεια στην Αθήνας, που συνδυάζει το παραδοσιακό με το μοντέρνο.

Η Κηφισιά έχει πλούσια ιστορία που χρονολογείται από την αρχαία Ελλάδα, και έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της Αθήνας κατά τους αιώνες. Είναι η ιδανική τοποθεσία για να χαλαρώσει κανείς, ενώ προσφέρει εύκολη πρόσβαση στην Αθήνα με τα ΜΜΜ. Σήμερα, η Κηφισιά είναι ο απόλυτος προορισμός για όποιον επιθυμεί να απολαύσει τη φινέτσα και την ομορφιά που προσφέρει η Αθήνα.

Διαμόρφωση εσωτερικού χώρου

Η μεζονέτα 381,96τμ βρίσκεται στην οδό Αίγλης 4 στη Νέα Κηφισιά. Το ακίνητο είναι κτισμένο σε οικόπεδο 361,63 τ.μ. και περιλαμβάνει τρία επίπεδα. Διαθέτει 4 κυρίως υπνοδωμάτια, 5 μπάνια, ξύλινα δάπεδα και δάπεδα με πλακάκι, κουφώματα αλουμινίου με ηλεκτρικά ρολά, υδρομασάζ, αυτόνομη θέρμανση, σύστημα συναγερμού, ασανσέρ, αποθήκη στη σοφίτα, 2 υπόγειες θέσεις στάθμευσης και ευρύχωρα μπαλκόνια.

Μοντέρνα μεζονέτα στην Nέα Κηφισιά

Κυρίως κτίριο

Το υπόγειο είναι 135,93 τ.μ. (76,87 τ.μ. κύριοι χώροι και 59,06 τ.μ. βοηθητικοί χώροι). Περιλαμβάνει καθιστικό με τζάκι, κυρίως υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο, γκαράζ με δύο θέσεις στάθμευσης και μικρή αποθήκη.

Το ισόγειο είναι 129,35 τ.μ. και περιλαμβάνει ενιαίο καθιστικό με τζάκι, τραπεζαρία, κουζίνα και WC.

Ο 1ος όροφος είναι 116,59 τ.μ. και αποτελείται από τρία κυρίως υπνοδωμάτια, τρία μπάνια (ένα με υδρομασάζ) και γραφείο.

Τιμή: €680.000

capital.gr

Related posts

Τα εισιτήρια για τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Κηφισιά

ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΡΙ

Κίνηση στους δρόμους: Αυξημένη ροή σε Κηφισίας και Κηφισό – Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο