kifisiapress.gr
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΗΦΙΣΙΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κηφισιά: Μητέρα καταγγέλλει τη “βάρβαρη” βάφτιση της κόρης της- “Βούλιαξε το παιδί σαν άψυχη κούκλα”- “Έτσι βαφτίζω”

Sikwsan Mexri Kai Tin Kolumpithra.w Hr
Κοινοποίηση

Την άγαρμπη έως βάρβαρη βάφτιση της 12χρονης κόρης της από τον ιερέα που τέλεσε το μυστήριο σε Ιερό Ναό της Κηφισιάς, κατήγγειλε η μητέρα του παιδιού.

Μιλώντας στο Live News του Mega, η μητέρα του χαρακτηρίζει τραυματική την εμπειρία: “Αν είχε πάθει κάτι σοβαρό το παιδί, τότε δεν θα ήμασταν εδώ τώρα, θα ήμασταν στα δικαστήρια” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η μητέρα περιγράφει από τη δική της οπτική γωνία τα όσα έβλεπε να συμβαίνουν μπροστά της: “Ξαφνικά βλέπουμε ότι βάζει ένα μπουκάλι λάδι πάνω στο πρόσωπο του παιδιού, μέσα στα μάτια, χωρίς καμία προσοχή” ενώ όπως καταγγέλλει η μητέρα, ο ιερέας συνέχισε τις άγαρμπες κινήσεις, παγερά αδιάφορος.

“Ξαφνικά βλέπουμε τον ιερέα να βουλιάζει το παιδί μας ενώ πάει να πάρει ανάσα, να το πιέζει κάτω λες και είναι άψυχη κούκλα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κηφισιά: Μητέρα καταγγέλλει τη “βάρβαρη” βάφτιση της κόρης της- “Βούλιαξε το παιδί σαν άψυχη κούκλα”- “Έτσι βαφτίζω”
Νονά στην Ύδρα με λευκό shirt dress και χρυσές γόβες η Τόνια Σωτηροπούλου – Η πρωινή βάφτιση και τα λευκά looks
“Αυτό σημαίνει βάπτιση”
Ο ιερέας, από την πλευρά του υποστήριξε: “Εγώ πάντοτε με αυτόν τον τρόπο βαπτίζω τα παιδιά. Στην τρίτη κατάδυση βουτάω και το κεφαλάκι του παιδιού μέσα. Εγώ δεν θυμάμαι ότι μου είχαν πει κάτι. Αυτοί λένε ότι είχαν πει ότι δεν θέλουν να βάλω το κεφαλάκι του παιδιού μέσα. Αυτό σημαίνει βάπτιση. Δηλαδή να βουτάμε το παιδί όλο μέσα στην κολυμπήθρα. Κανονικά έπρεπε και τις τρεις φορές”.

Συμπλήρωσε στη συνέχεια λέγοντας: “Φοβούνται μήπως πνιγεί το παιδί. Δεν λέω εγώ ότι έχουν άδικο. Αλλά όμως όταν έρχεται κάποιος να βαφτίσει το παιδί, εμείς πρέπει να το βαφτίσουμε σωστά”.

ΒΑΦΤΙΣΗ
“Μου απάντησε… ας μην κάναμε το μυστήριο”
Η μητέρα του παιδιού όμως επιμένει. Τα όσα έβλεπε την κάνουν όπως μας λέει να φωνάξει και να σκεφτεί μέχρι και να διακόψει τη βάφτιση.

“Ήταν βαρβαρότητα, δεν ήταν μυστήριο για κανέναν αυτό. Αντί να μου ζητήσει συγνώμη, να έχω μια εξήγηση, μου απάντησε “ας μην κάναμε το μυστήριο””, ισχυρίστηκε η μητέρα, που έκανε λόγο για “βαρβαρότητα”.

Ο ιερέας “απάντησε” πως “αν έγινε με άγαρμπο τρόπο, όπως λένε, είναι γιατί το παιδί ήταν μεγάλο και δυνατό. Αντιστεκόταν”.

Η μητέρα αποφάσισε να κάνει καταγγελία στη Μητρόπολη Κηφισιάς και ο ιερέας που βρέθηκε στο επίκεντρο μετά τη βάφτιση έχει κληθεί για εξηγήσεις. Η μητέρα επιφυλάσσεται να επανέλθει όταν πάρει στα χέρια της μια σειρά από βίντεο και φωτογραφίες, που θα αποδεικνύουν ότι τα λόγια της αντικατοπτρίζουν πλήρως τα όσα έγιναν στην εκκλησία.

Related posts

Kίνηση στους δρόμους: Αυξημένη ροή λόγω της πασχαλινής εξόδου – Κυκλοφοριακή συμφόρηση σε Αθηνών – Κορίνθου, Κηφισό και λιμάνι Πειραιά

Εστάλησαν τα πρώτα SMS για δωρεάν μαστογραφία στις νέες ηλικιακές ομάδες δικαιούχων

Κηφισιά: “Έμπαινε” σε αυτοκίνητα για να τα… ξαλαφρώσει!