kifisiapress.gr
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Super League: Παρουσίασε τη χορηγική συμφωνία της με την Stoiximan

Stoiximan Parousiasi
Κοινοποίηση

Η Stoiximan, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία διαδικτυακού στοιχηματισμού, αποτελεί το Μεγάλο Χορηγό του Πρωταθλήματος της Super League, το οποίο έως και την αγωνιστική περίοδο 2024-2025, θα ονομάζεται Stoiximan Super League.

Η επίσημη παρουσίαση της χορηγικής συμφωνίας της Super League με τη Stoiximan πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (20/02), από την αναπληρώτρια πρόεδρο Δ.Σ. της Super League Κάτια Κοξένογλου και τον Πάνο Κωνσταντόπουλο, Αντιπρόεδρο της Stoiximan, όπου παρουσιάστηκε το αναλυτικό πλάνο της συνεργασίας, το οποίο πέρα από την ονοματοδοσία του κορυφαίου επαγγελματικού διασυλλογικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, περιλαμβάνει και κοινές πρωτοβουλίες για την εμπειρία του φιλάθλου καθώς και τη σύνδεση του αθλητισμού με την κοινωνική προσφορά.

Η αναπληρώτρια πρόεδρος Δ.Σ. της Super League Κάτια Κοξένογλου, στο πλαίσιο της ανακοίνωσης της χορηγικής συνεργασίας, σημείωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

“Καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League τη Stoiximan, ένα στρατηγικό εταίρο μας σε πολλά επίπεδα, καθώς η θεσμική συνεργασία μεταξύ της Stoiximan και της Super League περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, σήμανση στα γήπεδα, σημαντική τηλεοπτική και διαδικτυακή προβολή, όπως και ένα σχεδιασμό ενεργειών που αποσκοπούν στο κοινό καλό, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο την τεράστια δυναμική του πιο δημοφιλούς αθλήματος στη χώρα μας.

Μετά από ενέργειες της Διοίκησης της Super League και προσωπικά του προέδρου του Δ.Σ. Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και χάρη στην ομόφωνη απόφαση όλων των ομάδων, η Stoiximan αποτελεί πλέον το Μεγάλο Χορηγό της Super League.

Η Κεντρική Χορηγία της Stoiximan, πέρα από την ονοματοδοσία του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, σηματοδοτεί και την αφετηρία μιας πλειάδας κοινωνικών πρωτοβουλιών που θα πραγματοποιηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της κοινής μας πορείας.

Ήδη σήμερα, έχουμε τη χαρά να έχουμε μαζί μας τους εκπροσώπους του Emfasis Foundation, ενός οργανισμού που προσφέρει αρωγή σε συνανθρώπους μας και στην οποία η Super League, μαζί με όλες τις ομάδες που την απαρτίζουν, δίνει τη στήριξή της.

Μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα με τη Stoiximan:

Την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και την ανταπόδοση στην κοινωνία, σε όλους τους φιλάθλους.

Εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες της Super League στη Stoiximan, τη Διοίκηση και τα Στελέχη της, για την άψογη συνεργασία και τον επαγγελματισμό τους, με την ευχή να πορευθούμε μαζί για πολλά χρόνια!”

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της Stoiximan, Πάνος Κωνσταντόπουλος, σημείωσε:

“Το 2023, αποτελεί ένα κομβικό έτος για την Stoiximan, σηματοδοτώντας την ολοκλήρωση της πρώτης δεκαετίας της ζωής μας και την είσοδό μας σε μια νέα περίοδο ανάπτυξης.

Εγκαινιάζουμε τον νέο κύκλο της διαδρομής μας, η οποία μας βρίσκει να έχουμε κατακτήσει την μεγαλύτερη παγκόσμια διάκριση, ως κορυφαία εταιρεία διεθνώς και να αποτελούμε τη μοναδική στοιχηματική εταιρεία παγκοσμίως που αποτέλεσε χορηγό στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, με μια σημαντική συνεργασία, αυτή με το κορυφαίο επαγγελματικό διασυλλογικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Το πεδίο συνεργασίας μας είναι πέρα από μια τυπική χορηγική συνεργασία και εκτείνεται στη διεύρυνση του κοινωνικού αποτυπώματος του ελληνικού ποδοσφαίρου, κάτι που αποτελεί πάντοτε τη βάση των συνεργασιών μας.

Θέλουμε να είμαστε ένας θετικός παράγοντας για την περαιτέρω ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και ως τέτοιο αντιλαμβανόμαστε τον ρόλο μας ως χορηγοί και ονοματοδότες του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου”.

(από αριστερά προς τα δεξιά) Ελίνα Αλεξοπούλου Communications & Fundraising Director Emfassis Foundation, Πάνος Κωνσταντόπουλος, Αντιπρόεδρος Stoiximan, Κάτια Κοξένογλου αναπληρώτρια Πρόεδρος Δ.Σ. Super League
(από αριστερά προς τα δεξιά) Ελίνα Αλεξοπούλου Communications & Fundraising Director Emfassis Foundation, Πάνος Κωνσταντόπουλος, Αντιπρόεδρος Stoiximan, Κάτια Κοξένογλου αναπληρώτρια Πρόεδρος Δ.Σ. Super League INTIME

Η χορηγική συνεργασία της Super League με τη Stoiximan, αφορά τόσο στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο όσο και στις σεζόν 2023-2024 και 2024-2025 και περιλαμβάνει τέσσερις βασικούς πυλώνες: την ονοματοδοσία του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, τη διευρυμένη προβολή της Stoiximan εντός των γηπέδων, την από κοινού ανάληψη κοινωνικών πρωτοβουλιών καθώς και την υλοποίηση ενεργειών για τη βελτίωση της εμπειρίας του φιλάθλου, εντός και εκτός γηπέδων.

Πηγή: sport24.gr

Related posts

Κύκλοι διαλέξεων ελεύθερου πανεπιστημίου δήμου Κηφισίας “ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ”

Εκπρόσωπος ΕΦΚΑ για ασφαλιστική ικανότητα ελεύθερων επαγγελματιών, εκκρεμείς συντάξεις και επικουρικές

Kίνηση στους δρόμους: Αυξημένη σε Αθηνών – Κορίνθου και Αθηνών – Λαμίας, Κηφισίας και Βασ. Σοφίας