kifisiapress.gr
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΗΦΙΣΙΑ

Ο δράστης που επιτέθηκε με μπαλτά σε υπάλληλο στην Κηφισιά: «Ξέσπασα την λάθος στιγμή σε λάθος άνθρωπο»

Kifisia (1)
Κοινοποίηση

O 24χρονος σημειώνει ότι είχε διακόψει τη φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούσε, με αποτέλεσμα να θολώνει κατά διαστήματα το μυαλό του.

Λίγες ώρες πριν την προφυλάκισή του για την επίθεση με μπαλτά 30 εκατοστών σε νεαρό μέσα σε εστιατόριο στην Κηφισιά, ο καθ’ ομολογίαν δράστης μίλησε για πρώτη φορά στο «Live News» για την αιματηρή επίθεση που διέπραξε.

Δηλώνει μετανιωμένος αφού, όπως λέει, έχει συνειδητοποιήσει ότι λίγο έλειψε να σκοτώσει έναν αθώο, έναν νεαρό ηλικίας μόλις 24 ετών που έβλεπε για πρώτη φορά και έτυχε να κάθεται στο λάθος σημείο την πιο ακατάλληλη στιγμή.

«Η αλήθεια είναι, ο άνθρωπος που χτύπησα κτλ. δεν έχει καμία σχέση με αυτούς που εγώ θεωρούσα υπεύθυνους για ό,τι μου είχε συμβεί για όλη αυτήν την ιστορία, δε μου έφταιγε πουθενά, απλά ήταν ένα ξέσπασμα τη λάθος στιγμή, στον λάθος άνθρωπο, το οποίο οδήγησε σε αυτό που οδήγησε τελικά. Δεν ήθελα ποτέ να χτυπήσω έναν αθώο άνθρωπο, θα μπορούσα κι εγώ να είμαι σε αυτήν τη θέση, θα μπορούσα να είμαι κι εγώ αυτός ο αθώος άνθρωπος που του επιτέθηκαν», λέει ο δράστης.

«Είχα απευθυνθεί (σ.σ. σε γιατρό), κάποια συγκεκριμένη αγωγή δεν έπαιρνα σε μεγάλο χρονικό διάστημα. Χρειάστηκε να ξαναπάω, δεν μπορούσα για οικονομικούς και διάφορους λόγους. Η αλήθεια είναι όμως ότι πρέπει να κοιτάμε τον εαυτό μας. Να προσέχουμε τον εαυτό μας πάνω από όλα γιατί εμείς φτάνουμε σε αυτό το σημείο», συμπλήρωσε.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a01ikw3egql3&playlistId=v-cwru8f3v98eh

Το χρονικό

Όλα έγιναν το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης σε έναν από τους κεντρικότερους και πιο πολυσύχναστους δρόμους της Κηφισιάς, με τον καθ’ ομολογίαν δράστη να μπαίνει στο κατάστημα και να επιτίθεται κατευθείαν στον νεαρό που εργαζόταν ως υπάλληλος.

«Είναι κάτι που, όπως λένε και οι ψυχολόγοι όλοι…, όλοι μπορεί να έρθουν στο σημείο να το κάνουν. Το θέμα είναι να μην φτάνουν οι άνθρωποι σε αυτό το σημείο. Το θέμα είναι να προσέχουμε τον εαυτό μας, να κοιτάμε τον εαυτό μας, να μην φτάνουμε σε αυτό το σημείο».

Ο 24χρονος υποστηρίζει ότι ξεπέρασε τα όρια επειδή ένα άτομο που σχετίζεται με το εστιατόριο τού χρωστούσε χρήματα, κάτι πάντως που δεν έχει διαπιστωθεί μέχρι σήμερα από την έρευνα της αστυνομίας.

«Κάποιος που εγώ είδα σε εκείνο το μαγαζί, από ό, τι καταλαβαίνω είναι και μέρος ίσως ιδιοκτησίας… δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς στον όμιλο, σε κάποιον όμιλο, σε κάποια εταιρεία, δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς πώς τα διαχειρίζονται αυτά… Πάντως ξέρω πως την πλήρωσε ένας αθώος άνθρωπος λόγω ορμών δικών μου και προβλημάτων».

Το θύμα γλίτωσε τα χειρότερα από τύχη, με τον 24χρονο να τρέχει για να διαφύγει αλλά τελικά να ακινητοποιείται.

«Καταλαβαίνω ότι δεν μπορεί να με συγχωρέσει, το οτιδήποτε. Λυπάμαι για ό,τι έγινε, δε θα ‘θελα… δεν ξέρω αν μπορούν να καταλάβουν τη θέση μου, τη δύσκολη θέση μου, απλά λυπάμαι για ό, τι έγινε».

Related posts

Κομισιόν: Εγκρίθηκε χρηματοδότηση για την ανακαίνιση 14 συρμών της γραμμής 1 του Μετρό

ΕΟΔΥ: Σημεία μαζικών ελέγχων κορονοϊού για αύριο

Βιταμίνη Κ: Ποιά είναι τα μεγαλύτερα οφέλη στην υγεία και σε ποιες τροφές υπάρχει